Site-ul Ministerului Educației a fost atacat de hackeri. Aceștia au lăsat un mesaj ofensator

2 minute de citit
- Publicitate -

Luni dimineața, în data de 8 mai, site-ul Ministerului Educației, Edu.gov.ro, a fost spart. Hackerii au decis să lase un mesaj critic pentru sistemul de învățământ din România, folosind cuvinte denigratoare la adresa profesorilor si a școlii.

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de … într-un mediu și mai de …. arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. ce te învață școală în 10 ani poți primi gratis pe youtube în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”, mesajul transmis de hackeri.

Hackerii fac parte din „Operation România”, conform informațiilor transmise de edupedu, tot aceeași hackeri care au atacat și site-ul Ministerului Dezvoltării în aprilie.

Momentan site-ul va rămâne offline „Până la finalizarea acțiunilor de auditare de securitate”, iar datele confidențiale nu au fost compromise, anunță edupedu.ro.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut