Sistem de semaforizare inteligent în două locații din Tăuții Măgherăuș

1 minute de citit
- Publicitate -

Pentru a reduce la minim riscul evenimentelor rutiere și pentru o mai bună fluidizare a traficului pe DN1C (E58) și artele secundare de pe raza Orașului Tăuții Magherauș s-a dat ordin de începere a lucrărilor la sistemul de semaforizare inteligent, respectiv:

1. Semaforizare intersecție DN1C (E58) cu Strada Nr. 16 (acces Băița), si
2. Semaforizare intersecție DN1C (E58) cu Strada Nr. 24 (acces Nistru).

”Sistemele de semaforizare vor fi de tip adaptiv, cu detectori de trafic, ce vor permite alocarea timpilor de semaforizare în funcție de volumele de trafic pe diferitele direcții. Se vor aloca timpi de verde pentru direcțiile secundare numai atunci când există cerere, prin buclele inductive de trafic.

Corelarea sistemelor de semaforizare din intersecțiile menționate se va face astfel încât să se realizeze pe cât posibil un sistem de circulație de tip ”Undă verde” pe direcția de mers prioritara (Drumul National – DN 1C – E58).

Cele două locații semaforizate fac parte din proiectul de semaforizare general al Orașului Tăutii Măgherauș ce cuprinde și semaforizarea intersecțiilor DN1C (E58) cu Strada Nr. 2 (acces Apa Sarata) si DN1C (E58) cu Strada Nr. 66 (acces aeroport)”, au spus autoritățile locale.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut