Simona Maior Pașca nominalizată la “Gala Sportului Românesc 2023”

1 minute de citit
- Publicitate -
Ateneul Român din București a găzduit “Gala Sportului Românesc 2023“, manifestare aflată sub patronajul Agenției Naționale pentru Sport, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Asociației Presei Sportive din România și Fundației Campionilor.
La ediția din acest an au existat un număr de 19 secțiuni nominalizate și premiate. La secțiunea “Antrenoarea anului” au existat trei nominalizări: băimăreanca Simona Maior Pașca medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret Handbal Feminin, fiind și medaliată cu aur pentru Clubul Sportiv Școlar 2 Baia Mare, atât la Campionatul Național de Junioare I cât și în Cupa României. Cea de-a doua nominalizată a fost Camelia Voinea (gimnastică ritmică), antrenoarea Sabrinei Mânecă, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Ultima nominalizată, a fost cea a Mariei Gîrbă de la gimnastică ritmică.
În urma voturilor exprimate, titlul de “Antrenoarea anului” a revenit constănțencei Cameliei Voinea (n.2 martie 1970), medaliată cu argint la sol la Jocurile Olimpice de la Seul 1988, actualmente antrenoare a Clubului Sportiv Farul Constanța.
Alin BOŢIOC
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut