Sesiune de clarificări a noilor modificări legislative și fiscale într-un eveniment dedicat antreprenorilor maramureşeni

1 minute de citit
- Publicitate -

În 27 noiembrie, în Sala Millenium din Baia Mare, a avut loc evenimentul ”Noutăți Legislative – o catastrofă pentru mediul de afaceri sau un pas spre normalitate”, organizat de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.

Evenimentul a fost conceput pentru a oferi participanților oportunitatea de a înțelege implicațiile ultimelor modificări legislative și fiscale.

În cadrul sesiunii de clarificări a fost prezent şi preşedintele CJ Maramureş care a încurajat antreprenorii maramureșeni să își dezvolte companiile în parcurile industriale din Maramureș și să depună proiecte prin care pot atrage granturi cu o valoare cuprinsă între 200.000 și 2,5 milioane de euro.
„Mulțumesc întregii comunități de afaceri din Maramureș pentru activitatea desfășurată. Aveți tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș. Mulțumesc președintei Asociației Întreprinzătorilor Maramureș, Diana Ilut, pentru invitația la eveniment”, a transmis preşedintele CJ Maramureş.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut