Seini: Un nou cabinet de terapie suportivă, consiliere, dezvoltare personală și autocunoaștere

2 minute de citit
- Publicitate -
Un nou cabinet de terapie suportivă, consiliere, dezvoltare personală și autocunoaștere se deschide la Seini.
”Vă așteptăm cu drag la cabinetul amenajat la Centrul RO-UA, nr. 8, în fiecare luni, orele 18:00-20:00, pentru a beneficia de servicii gratuite de consiliere și terapie suportivă, optimizare și dezvoltare personală, dar și autocunoastere.
Consilierea și terapia suportivă înseamnă să ajuți oamenii să-și gestioneze emoțiile și gândurile, cu mai multă ușurință în situațiile dificile, atunci când aceștia se confruntă cu ele. Din categoria situațiilor dificile se consideră nu doar bolile grave, dar și alte situații neplăcute, precum: un divorț, decesul unei persoane dragi, dificultăți în relații, șoc post-traumatic, pierderea serviciului, etc.
Terapia suportivă reprezintă un mijloc prin care persoanei i se oferă suport profesional și empatie, și urmărește întărirea și refacerea mecanismului de adaptare prin educarea persoanei și susținerea acesteia privind schimbarea în bine”, a declarat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure.
Adițional vă sunt oferite și servicii de terapie cognitiv-comportamentală, cu o abordare concentrată pe modul în care gândurile și sentimentele ne influențează comportamentul.
Terapia cognitiv-comportamentală este una dintre cele mai utilizate forme de psihoterapie, datorită rezultatelor pozitive obținute în cazul problemelor emoționale și comportamentale pe care le pot experimenta oamenii.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut