Școala Nr. 5 Valea Scradei din Vișeu de Sus intră într-un amplu proces de reabilitare

2 minute de citit
- Publicitate -

Școala Nr. 5 Valea Scradei din Vișeu de Sus intră într-un amplu proces de reabilitare, elevii urmând să învețe în condiții cu totul și cu totul diferite față de cele de până acum.

”Ținând cont de condițiile meteorologice favorabile de care avem parte, firmele constructoare, ce au adjudecat contracte de lucrări (sau proiectare și execuție lucrări) în urma unor proceduri de achiziție publică perfect transparente, sunt acum dornice să dea START implementării proiectelor.

Copiii ce urmează (sau vor urma) cursuri la Școala Nr. 5 Valea Scradei (strada Frasinului) se vor bucura pe viitor de condiții moderne de învățare sau socializare, școala lor suferind modificări substanțiale. Vorbim de o finanțare atât prin AFM, cât și buget local, iar proiectul prevede o reabilitare INTEGRALĂ”, au anunțat autoritățile locale.

Până la finalizarea lucrărilor, elevii își vor desfășura orele în cadrul grădiniței de la Canton.

”Am stabilit, alături de d-na director Iuliana Nagy și de părinții prezenți astăzi, faptul că, pe perioada lucrărilor, elevii își vor desfășura orele în condiții perfect normale, în cadrul grădiniței de la Canton, fiindu-le asigurat transport și toate condițiile necesare.

Am început încă de azi, prin transferul mobilierului și materialelor didactice, iar de mâine, echipele de muncitori ale firmei Dalin Perfect Strucures Srl, vor fi prezente în șantier, urmând a fi predat amplasamentul și emis Ordinul de începere. Rând pe rând, încă din această primăvară toate unitățile de învățământ din oraș vor intra în renovare. Nu va fi ușor, dar vom depune toate eforturile pentru a asigura un flux optim, din toate punctele de vedere”, mai spun reprezentanții orașului.

- Publicitate -
TAGGED: ,
Share this Article
Sari la conținut