Școala Gimnazială Dragoș Vodă din Moisei la faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

2 minute de citit
- Publicitate -

Pe site-ul Ministerului Educației, au fost publicate calendarele olimpiadelor și ale concursurilor școlare naționale și internaționale.
Sunt disponibile, spre consultare: calendarul olimpiadelor și concursurilor școlare internaționale desfășurate în România și în străinătate la care participă elevi români – 2023; calendarul olimpiadelor naționale școlare – 2023; calendarul activităților de pregătire și selecționare a loturilor naționale pentru participarea la olimpiadele internaționale – 2023; calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către ME – 2023; calendarul concursurilor naționale școlare – 2023, fără finanțare ME – 2023; olimpiada națională a sportului școlar – calendar competițional național, anul școlar 2022-2023; campionatele naționale școlare – 2023 – calendarul competițiilor sportive organizate pentru elevii sportivi legitimați la unitățile de învățământ cu program sportiv integrat și suplimentar.

Acum sunt în plină desfăşurare competiţiile din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Elevii din Moisei sunt angrenaţi  în aceste concursuri, iar şcolarii de la Dragoș Vodă  au şi punctat deja câteva rezultate îmbucurătoare. După ce au câștigat etapa zonală, sportivii din Moisei au fost prezenţi la faza pe județ desfășurată pe sinteticul Școlii Avram Iancu din Baia Mare.

Felicitări echipei de fotbal a Școlii Gimnaziale Dragoș Vodă Moisei și profesorului Mihali Gheorghe pentru participarea în această fază a competiției.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut