Școala Gimnazială din Budești, un exemplu de bune practici

1 minute de citit
- Publicitate -
Şcoala Gimnazială din Budeşti a desfășurat activități remediale și programe educaționale, a achiziționat laptopuri și imprimante și a organizat excursii tematice, în urma obținerii finanțării în valoare de peste 692.000 de lei.
Rezultatele sunt pe măsură: directorul școlii ne-a mărturisit faptul că, pentru prima dată, toți elevii din clasa a VIII-a, pe lângă faptul că și-au îmbunătțit notele obținute pe parcursul anului școlar, au participat la Evaluarea Națională, arată Ministerul Educaţiei.
De asemenea, cea mai semnificativă și de impact reușită se datorează activităților de tip „Școală după școală”. Prin orele remediale de Limba Română, Matematică, Biologie și asistență la teme, copiii au avut parte de sprijinul necesar, iar acest lucru se reflectă în prezența elevilor la școală, precum și în rezultatele acestora la clasă.
Felicităm întreaga echipă de cadre didactice, părinții implicați în activitatea educațională și, nu în ultimul rând, elevii. Împreună ați demonstrat că acțiunile de zi cu zi pot conduce la schimbări mari, iar acest fapt este demn de admirat.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut