Școala de Muzică Academia Artelor organizează cursuri de canto în Baia Mare

3 minute de citit
- Publicitate -

Școala de Muzică Academia Artelor organizează cursuri de canto în Baia Mare. Dacă aveţi un copil talentat şi îi place să cânte, şcoala de muzică vă propune, în perioada 25 – 29 septembrie 2023, o testare gratuită în Baia Mare, pe str. Avram Iancu nr 16. Informaţii suplimentare puteţi obţine la tel. 0743 392 483.

Școala de Muzică Academia Artelor se adresează persoanelor care sunt pasionate de muzică și doresc sa cunoască tainele muzicii, într-un mediu prietenos și cald. Indiferent de vârstă sau de pregătire, noi te așteptăm alături de noi. Fiecare cursant are posibilitatea de a-și cultiva gustul prin arta, prin cursuri interactive, moderne care stârnesc curiozitate și interes pentru orice copil.

OFERIM CURSURI DE:
* CANTO POPULAR
* CANTO MUZICA USOARA
* FLAUT
* TEORIE MUZICALA
* PIAN
* JAZZ VOCAL
* DANS SPORTIV SI MODERN

Avem o echipă tânără, dinamică, profesionistă, care și-a demonstrat de-a lungul timpului deja eficiența și profesionalismul.
Echipa Academia Artelor este formată din profesori de specialitate: Monica Șandor – profesor canto, profesor flaut, profesor pian, profesor Teorie Muzicala si Dirijor.
Monica Șandor este absolventa a Academiei de Muzica Gheorghe Dima Cluj Napoca, masteranda in Pedagogia Copiilor / Muzica ușoara si Jazz vocal. Monica a fost concurenta la Vedeta Populara si solista in spectacolul Tezaur Folcloric, dedicat lui Nicolae Sabau difuzat pe TVR1.
Dirijor al corului Happy Sound al Colegiului Național Mihai Eminescu Baia Mare, unde profesionalismul si dăruirea s-au remarcat prin câștigarea celor mai bune premii la competițiile muzicale corale.
Monica Șandor, a participat la diferite emisiuni de folclor, romanțe, muzică ușoară, la diferite posturi Tv precum: Maramureș Tv, TVR1, ETNO TV, Hora Tv, DigiTV, Ztv si Social Fm.
Monica este o bună colaboratoare a lui Mihai Traistariu, fiind des invitată ca membru al juriului in concursurile acestuia.
Monica a avut onoarea de a performa alături de marele pianist român, Marius Vernescu, care a câștigat marele Premiu al festivalului de Jazz de la Montreux.
În prezent,Monica este fondatoarea Școlii de Muzică Academia Artelor, Organizator de Spectacole si Concursuri pentru copii, Fondatoarea si Președinta Fundației de The Voice și solista trupei de coveruri Monica & The Band.

Maria Sabău – studenta in cadrul Academiei de Muzica Gheorghe Dima, secția canto clasic, la clasa celebrei soprane Ramona Eremia. Absolventa a cursurilor CVT – clasa Monica Șandor.
Maria s-a remarcat la concursurile de specialitate, obținând premii fruntașe la secțiunea muzică ușoara. Maria este si backing-vocal in trupa de coveruri Monica & The Band.

prof. canto Monica Şandor

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut