Scenarii pentru candidaturi la Primăria Baia Mare şi CJ Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -

În culise se negociază, se fac  alianțe și posibile mutări spectaculoase. La PSD, pentru Primărie se pregătește Mircea Dolha, cel care în momentul de față este în California. Se pare că își negociază locul în București, inclusiv postul de președinte al filialei Baia Mare. Nu este exclusă nici varianta Bogdănel Gavra care este deja dat pe surse candidat PNL. Crina Chilat îsi dorește mult candidatura și scaunul de președinte de filială PSD. Din ce știm noi până în acest moment, la liberali Călin Bota este cel ales, dar nici Anca Hendea Costin nu ar zice nu.

Din partea AUR se pare că Doru Dăncuș este în pole-position, deși acesta va alege, probabil, o candidatură la CJ.

La USR, pe surse, ar candida Bogdan Hodorogea dar la ce mișcări de trupe sunt în interiorul partidului, nimic nu e sigur. Apele sunt destul de învolburate și se pare că nici Dan Ivan nu și-a spus ultimul cuvânt. Vom vedea ce se întâmplă și vă vom ține la curent.

UDMR îl pregăteste pe Pap Zsolt István, actualul viceprimar. Aici se pare că lucrurile sunt clare.

Toți cei enumerați trebuie să se lupte cu actualul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

La Consiliul Județean, lucrurile par să fie mai clare. Gabriel Zetea, candidat PSD, Ionel Bogdan, candidat PNL, de la AUR Doru Dăncuș dacă refuză candidatura la Primăria Baia Mare, USR merge pe mâna actualului vicepreședinte, Radu Trufan. Nelu Cheudan tace și face, pe surse am aflat că dă din coate să găsească un partid din care să candideze.

Să nu ziceti că nu v-am spus.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut