Săptămâna fructelor și legumelor la Asociația Diecezană Caritas Greco-Catolică Maramureș, filiala Sighetu-Marmației

1 minute de citit
- Publicitate -

Asociația Diecezană Caritas Greco-Catolică Maramureș, filiala Sighetu-Marmației, prin președintele acesteia, părintele  Dunca Gheorghe, a fost în cursul zilei de 23 noiembrie 2023, gazda unei activități care face parte din Stategia Națională de Acțiune Comunitară SNAC.

Săptămâna fructelor și legumelor a fost un bun prilej pentru un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale Ieud de a se deplasa la  centrul de zi al Asociației Caritas Maramureș din Sighetu-Marmației în scopul donării de fructe și legume pentru a contribui prin acest gest la masa copiilor provenind din medii defavorizate social de pe raza municipiului.

Această activitate face parte dintr-un parteneriat între cele doua instituții și are drept obiective sensibilizarea elevilor în spiritul educației civice, cultivarea empatiei față de copiii nevoiași și implicarea pro activă a tinerei generații în problemele sociale ale comunității.

În semn de mulțumire, copiii din Centrul de Zi au oferit musafirilor obiecte confecționate de ei.

Spiritul Crăciunului s-a instalat prin atmosfera caldă și primitoare din centru , zâmbetele de împlinire a celor ce au dăruit și expresia de mulțumire a celor ce au primit.

Natalia Fornvald

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut