Salvamont România vă îndeamnă la prudență și responsabilitate în desfășurarea activităților montane

1 minute de citit
- Publicitate -
Pe perioada sărbătorilor de final de an și a vacanțelor școlare de la începutul anului viitor, structurile Salvamont din întreaga țară vor lucra cu efective maxime în bazele și posturile Salvamont, în punctele de prim ajutor Salvamont, pe pârtiile de schi și în zonele montane cu afluență turistică mare pentru a asigura cele mai bune servicii de prevenire a accidentelor montane, de acordare a primului ajutor medical și de salvare în munți.
Salvamontiștii din întreaga țară vă îndeamnă la prudenţă întrucât în această perioadă au fost solicitați să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente montane.
„Salvamont Romania, prietenii dumneavoastră de pe cărările munților, vă îndeamnă la prudență și responsabilitate în desfășurarea activităților montane și vă invită să le fiți alături în campania de reducere a numărului de accidente pe munte. Salvamont Romania va urează Sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi și să ne vedem doar cu zâmbetul pe față pe cărările munților!”, transmit salvatorii montani din România.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut