Sală de Sport în Moisei pentru orice gen, vârstă, program, abilități și obiective sportive

3 minute de citit
- Publicitate -
Locuitorii comunei Moisei și nu numai vor avea de luni, 10 iulie, un nou loc în care să facă sport și mișcare! Este vorba de noua sală de Fitness situată în interiorul Sălii de Sport Școlare, de 102 locuri, din Comuna Moisei.
Pasionații de sport vor găsi aici condiții foarte bune de a se antrena, cu aparate de fitness moderne, toate într-un spațiu generos. Aparatele cu greutăți sunt ergonomice și permit exerciții și antrenamente diversificate, ușor de realizat, sigure și eficiente, oferind membrilor sălii posibilitatea de a parcurge antrenamente eficiente într-un timp record. Totodată, vor avea și instructor care îi va ajuta, cu mare drag, să-și îndeplinească obiectivele.
În cadrul ședinței Consiliului Local Moisei din 30.06.2023 s-au aprobat tarifele de utilizare a sălii de fitness, din cadrul Sălii de Sport Moisei astfel:
– 20 lei / oră, utilizând aparatele fitness la alegere;
– 50 lei / abonament lunar în limita a 10 ședințe / lună, utilizând aparatele fitness la alegere;
– 100 lei / abonament lunar în limita a 20 de ședințe / lună + 2 zile bonus, utilizând aparatele fitness la alegere;
Ședința are o durată de maxim o oră și jumătate.
Programul Sălii de Fitness se va stabilii în funcție de solicitările abonaților, împreună cu Administratorul Sălii de Sport.
Tot în cadrul acestei ședințe s-a aprobat reducerea taxei de utilizare a Sălii de Sport, de la 80 lei/oră pentru fotbal, handbal, volei, baschet, la 50 lei/oră, iar Profesorii de Sport care desfășoară activități sportive cu elevii din Comuna Moisei, vor beneficia de 3 ședințe gratuite săptămânal.
Alte tarife:
50 lei/oră pentru tenis cu piciorul;
50 lei/oră pentru tenis de camp;
20 lei/oră pentru tenis de masa;
Administrator Sala de Sport: Gogu Tomoiagă – 0743 755 246
Toate marile organizații care au sportul în centrul atenției lor, recunosc valoarea sportului ca mijloc puternic de îmbunătățire a educației, sănătății, incluziunii și contribuitor pentru dezvoltare durabilă. Sportul a ajuns să aibă toate aceste valențe datorită popularității sale globale și a forței majore pe care o are în a promova importanța mișcării pentru diferite aspecte ale vieții unei persoane, unei comunități sau unei societăți.
Așadar, indiferent de gen, vârstă, program, abilități și obiective sportive, Sala de Sport din Moisei este dedicată tuturor celor interesați să facă sport.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut