S.C. VITAL S.A:” Împreună putem salva vieți”

2 minute de citit
- Publicitate -

Nevoia rezervelor de sânge din spitalele este în continuă creștere. De aceea, S.C. VITAL S.A în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș a desfășurat o noua ediție a campaniei de donare de sânge ”Împreună putem salva vieți”. 

Ca și edițiile precedente ce s-au încheiat cu succes, campania de donare benevola de sânge a avut ca scop în primul rând creșterea numărul rezervelor de produse sanguine în spitalele, dar și încurajarea donatorilor fideli din cadrul societății prin sensibilizarea acestora în privința actului umanitar depus prin care pot salva viețile semenilor ce necesita transfuzii de sânge.

A doua campanie de donare de sânge din acest an a avut loc pe 21 septembrie 2023, în sala mare de sedință   a societății Vital, str. Gheorghe Șincai nr. 21, Baia Mare. Peste 30 de angajați din cadrul societății au participat la campanie, donând o parte din lichidul VITAL pentru cei aflați în nevoie.

1 DONARE         0,43 LITRI DONAȚI         3 VIEȚI SALVATE

Ca de fiecare dată, trebuie să fim noi înșine un exemplu și să încurajăm cât mai multe persoane care îndeplinesc condițiile donării, să se implice în mod direct pentru a sprijini eforturile zilnice ale medicilor de a salva vieți.

Felicitări tuturor pentru fapta bună pe care ați făcut-o !

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut