S-a înfiinţat Casa Meșterilor Populari din Maramureş

2 minute de citit
- Publicitate -
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș a înfiinţat anul acesta o nouă structură dedicată meşterilor populari din Maramureş denumită Casa Meșterilor Populari.
Conform noii proceduri, toți meșterii populari legitimați de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș și cei care doresc să devină meșteri populari, vor fi evaluați sau reevaluați. Această procedură internă are drept scop clasificarea meșterilor populari pe categorii așa cum sunt descrise în Regulamentul de Funcționare și Organizare a Casei Meșterilor Populari (document disponibil la sediul instituției) din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș.
Așadar, responsabilii acestei noi structuri anunţă faptul că în vederea acestei evaluări/reevaluări este necesar să depuneți la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” din Baia Mare, str. Culturii, nr. 7A, un dosar care va conține:
  1. fotografii (în format fizic sau electronic) sau materiale video pe suport USB/CD cu produsele meșteșugărești realizate
  2. diplome sau premii obținute pentru produsele meșteșugărești (dacă este cazul).
  3. Copia Cărții de identiitate/buletin
  4. O Cerere de evaluare a dosarului (disponibilă la sediul instituției)
Informații suplimentare puteți obţine la nr. de telefon 0262 211 560 sau pe e-mail la adresa cjcpctmm@gmail.com.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut