S-a aflat! Numele de pe lista scurtă pentru noul juriu de la ‘Chefi la cuțite’

5 minute de citit
- Publicitate -

Surse din anturajul echipei de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” au anunțat numele care apar pe lista din care Mona Segall va alege noii jurați ai emisiunii culinare, informează wowbiz.ro.

Plecarea celor trei chefi de la Chefi la cuțite, emisiunea care i-a consacrat, a luat pe toată lumea prin surprindere! Toți fanii competiției culinare ai cărui jurați erau, până de curând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așteaptă cu sufletul la gură să afle noile persoane care vor degusta și juriza preparatele concurenților.

Ei bine, surse din anturajul echipei de producție au dezvăluit numele care se află pe lista scurtă din care Mona Segall, producătoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”, va alege noii jurați!

Emisiunea Chefi la cuțite a rămas fără juriu, chiar când ar fi trebuit să înceapă filmările pentru sezonul 13.

În urmă cu câteva zile, echipa de producție a emisiunii „Chefi la Cuțite” a transmis că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriu, după câțiva ani în care acest „trio” a ținut publicul aproape de televizoare la fiecare ediție difuzată.

Se pare că cei trei chefi au renunțat la Chefi la cuțite, chiar înainte de filmările celui de-al treisprezecelea sezon al emisiunii, iar Mona Segall, producătoarea show-ului culinar, trebuie să aleagă cât mai repede alte persoane care să îi înlocuiască pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Surse din echipa de producție au transmis că Mona Segall s-a gândit deja la câteva nume celebre care să alcătuiască noul juriu de la Chefi la cuțite, căci mai e foarte puțin timp până când filmările noului sezon ar trebui să înceapă.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, se pare că short list-ul din care Mona Segall va alege jurații pentru Chefi la Cuțite cuprinde cinci nume foarte cunoscute în rândul bucătarilor. Unii dintre ei au apărut deja de mai multe ori în fața publicului, fiind obișnuiți cu luminile reflectoarelor, căci au mai avut astfel de proiecte profesionale.

Conform presei, cei 5 chefi care se află pe lista scurtă a producătoarei TV Mona Segall sunt Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Dintre aceștia, cel mai cunoscut de public este Nicolai Tand, care a avut mai multe apariții televizate de-a lungul timpului. Având deja o carieră îndelungată în bucătărie, chef-ul și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie, dar primul job adevărat în acest domeniu l-a avut în Franța, atunci când s-a angajat ca ospătar.

La rândul său, și chef Ștefan Popescu a mai cochetat cu emisiunile de televiziune, ba chiar a fost invitat ca jurat în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, pe vremea când Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă nu se gândeau să renunțe la pozițiile lor din competiție.

Chef Florin Ivan deține un restaurant în Parcul Herăstrău din București, iar în urmă cu ceva timp mărturisea că și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie, când combina tot felul de ingrediente pentru a realiza noi feluri de mâncare.

Chef Iosif Ștefănescu are o carieră de pest 30 de ani în domeniul culinar și a mai avut proiecte în televiziune, fiind co-prezentator al unei emisiuni de gătit, unde Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se „duelau” în preparate.

Ultimul, dar nu cel din urmă, chef Orlando Zaharia, s-a angajat pentru prima dată în bucătăria unui hotel din Capitală, iar de-a lungul anilor le-a gătit preparate excepționale unor personalități extrem de importante din țara noastră.

Dintre acești 5 chefi, se pare că Mona Segall urmează să îi aleagă pe cei mai buni, care să le ia locul lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea pentru Chefi la cuțite, sezonul 13.

Alegerea ar trebui să fie făcută cât mai curând, căci filmările noului sezon Chefi la cuțite bat la ușa echipei de producție, conform informațiilor preluate din mai multe surse.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut