Programul teatrului Municipal Baia Mare în perioada 27 – 29 ianuarie 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Vineri, 27 ianuarie, ora 19.00

Pe scena sălii mari a Teatrului Municipal se va juca spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul se joacă în Sala Mare, cu publicul pe scenă, durează 1 oră și 30 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la orele 10.00 și 11.30,

Cei mici sunt invitați la Teatrul de Păpuși, la ”Isprăvile lui Păcală”, după Petre Dulfu, regia Cornel Mititelu, spectacol care îi va fermeca prin muzica antrenantă, ritmul alert și învățăturile pline de haz.

Cu actorii: Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă seara, ora 19.00

Publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.  Avându-i în distribuție pe  Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Spectacolul durează două ore, se joacă la sala Studio, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00

La Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul ”Grasu` Contrabasu`” de Ion Sapdaru, regia Radu Dinulescu. Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

Din distribuție fac parte actorii Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.

Spectacolul se joacă la Sala Mare, durează 1 oră și  40 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului:

7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși,                             

20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari)

la secțiile Dramă și Revistă  / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:

Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00

Duminică 18.00 – 19.00

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut