Rezultate Bacalaureat 2023

1 minute de citit
- Publicitate -

Luni, 3 iulie 2023, se vor afișa rezultatele examenului de Bacalaureat 2023, începând cu ora 12:00, atât pe bacalaureat.edu.ro., cât și la avizierele centrelor de examen.

Rezultatele la BAC 2023 sunt în format anonimizat, adică pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit codul specific înaintea afișării rezultatelor.

În funcție de notele primire, candidații vor primi calificativul „admis” sau „respins”. Pentru a fi admiși, aceștia trebuie să aibă media tuturor probelor mai mare de 6 și nicio notă mai mică de 5.

După afișarea rezultatelor la examenul de bacalaureat, între orele 12:00 și 18:00, se vor putea depune contestațiile. Acestea vor putea fi depuse personal la unitatea la care s-a susținut examenul, sau trimise prin e-mail, la adresa special pusă la dispoziție pentru acest lucru.

Cei care pică examenul în această sesiune vor mai avea o șansă în sesiunea de toamnă.

Înscrierile pentru aceasta se vor putea face în perioada 17-24 iulie, iar probele scrise vor avea loc în perioada 16-21 august. Rezultatele se vor afișa pe data de 25 august 2023.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut