Renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte

1 minute de citit
- Publicitate -

Instituția Prefectului – județul Maramureș, reprezentată legal de prefectul Rudolf Stauder, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, a semnat în 11.01.2024, contractul pentru Renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat în municipiul Baia Mare, Strada Școlii, nr.1, Județul Maramureș.

Contractul a fost încheiat între Instituția Prefectului – județul Maramureș și persoana juridică desemnată câștigătoare în urma licitației, anume: S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, reprezentată legal de domnul Pop Andrei Ionuț.

Obiectivul general îl reprezintă realizarea lucrărilor de reabilitare termică, cu scopul de a crește performanța energetică a clădirii și a instalațiilor, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prin oferirea de condiții optime desfășurării actului administrativ și totodată reducerea cheltuielilor reprezentate de cosumul de energie.

Valoarea totală a Proiectului, reprezentând execuția și finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni ale lucrărilor este de: 5.740.161,46  Lei, fără TVA.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut