QUICK QUIZ: Concurs de cultură generală organizat de Liga Studenţilor „Pintea Viteazul”

2 minute de citit
- Publicitate -

În această primăvară, Asociația  Liga Studenților „Pintea Viteazul” din Baia Mare organizează cea de-a treia ediție a proiectului tip concurs, Quick Quiz. După două ediții în care acest concurs s-a desfășurat în format online, LSPV aduce concurenții față în față, printr-o experiență care trece de barierele interacțiunii virtuale!

Quick Quiz este un proiect marca LSPV, deschis tuturor studenților din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Această competiție se va desfășura sub forma unui turneu și va consta în mai multe întrebări de cultură generală din diverse domenii de interes, cu un singur răspuns corect.

Quick Quiz va fi desfășurat în echipe de câte trei persoane, astfel încât participanții vor putea parcurge acest concurs alături de prietenii lor, fapt ce a motivat 10 echipe de studenți să își pună la încercare aptitudinile și să își demonstreze cunoștințele.

Prima etapă a concursului va avea loc pe data de 18 mai, începând cu ora 18:30, la Sala de Conferințe a Bibliotecii Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

Pentru mai multe detalii:

Evelin POP, Președinte Liga Studenților ”Pintea Viteazul” – evelin.pop@lspv.ro, 0753 694 412

Szilvia DEAK, Secretar General Liga Studenților ”Pintea Viteazul” – szilvia.deak@lspv.ro, 0756 371 095

 

 

 

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut