Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 5 – 8 Aprilie 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Teatrul Municipal Baia Mare vă așteaptă săptămâna aceasta cu spectacole pentru toate preferințele, de la spectacole pentru copii, la povești de viață profunde, comedii efervescente sau hituri nemuritoare, reunite în cel mai recent spectacol al Secției Revistă.

Miercuri, 5 aprilie, de la ora 19.00, publicul este invitat la spectacolul DE- CONECTAT, regia muzicală Călin Ionce. DE-CONECTAT este un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică – de altfel foarte la modă, acum, în contemporaneitate. Muzicienii TMBM împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula AKUSTIKA BAND, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume mondial – precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alături de Imagine Dragons, Hooverphonic etc.
Spectacolul are loc la sala studio, durează 80 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (întreg) sau 10 lei (cu reducere) pentru elevi, studenți și pensionari.

Joi, 6 aprilie, de la ora 19.00, actrițele din ”Emilia în timp de pace și război”, regia Radu Dinulescu, vor împărtăși cu cei prezenți în sală, povești de viață autentice, într-un spectacol plin de emoție, sinceritate și putere.
Spectacolul are loc la sala mare, cu publicul pe scenă, durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (întreg) sau 10 lei (cu reducere) pentru elevi, studenți și pensionari.

Vineri, 7 aprilie și sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu. Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Spectacolul durează două ore, se joacă la sala studio, iar prețul unui bilet este 20 lei (întreg) sau 10 lei (cu reducere) pentru elevi, studenți și pensionari.

Ziua de sâmbătă, 8 aprilie, le este dedicată celor mai mici spectatori, fiind programate două reprezentații ale spectacolului ”Albă ca Zăpada”, regia Kovacs Ildiko, de la orele 10.00 și 11.30.
Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei.
Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)
Program casierie:
Luni –Marți : închis, doar rezervări telefonice
Miercuri – Joi : 12.00 -14.00
Vineri – Duminică : 17.30 – 19.30

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut