Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 3 – 5 noiembrie 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Luna noiembrie se deschide la Teatrul Municipal Baia Mare cu ”Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Programat vineri, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la sala studio, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși vor avea loc două reprezentații ale spectacolului ”Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, regia Claudia Revan.

Cei mici, dar și cei mari, sunt poftiți să pășească într-o lume în care Binele și Răul îi pun deopotrivă la încercare, prin intermediul basmului clasic, care rămâne la fel de actual și astăzi.

În distribuție: Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Aurora Prodan, Liliana Voș, Vlad Crișan, Alin Albu, Iulian Bulancea.

Spectacolul durează 60 minute,  iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la sala mare este programat spectacolul ”Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

”O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”

În distribuție : Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Spectacolul durează 100 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei (categ. I)/ 20 lei (categ.II) – preț întreg sau 15 lei (categ. I)/10 lei (categ. II) – preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Săptămâna se încheie cu ”Povești din bucătărie”, regia Cristian Ban, programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 19.00, spectacol ce îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei,  întreg sau 15 lei, cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

 

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut