Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 3 – 5 februarie 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Vineri, 3 februarie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari a Teatrului Municipal se va juca ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, spectacol în care cinci personaje, cinci doamne de condiție diferită vin să-și povestească viața, fiecare cu provocările ei.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Revan, Wanda Farkaș și Adriana Covaci. Spectacolul se joacă în Sala Mare, cu publicul pe scenă, durează 1 oră și 30 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Spectacolul ”Rățușca cea urâtă”, după după Hans Christian Andersen, regia Radu Dinulescu, programat sâmbătă, 4 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de păpuși, are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o rață și respins de păsările de curte. Plin de suspans, spectacolul ne va arăta întreaga călătorie a bobocului, care hotărăște să plece în lumea largă. Spectacolul durează 50 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Cu actorii: Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea, Camelia Blidar Strat.

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. Un spectacol vizionar, în care își dau întâlnire prezentul cu viitorul, aflat la un click distanță, sub auspiciile misteriosului Vărsător.

Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Rodica Pașca, Larisa Miskolczi, Valeriu Doran și George Olar.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă, durează 80 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 lei întreg și 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 5 februarie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu. Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Spectacolul durează două ore, se joacă la sala Studio, iar prețul unui bilet este 20 lei întreg sau 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului:

7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși,

20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari)

la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:

Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00

Duminică 18.00 – 19.00

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut