Programul Teatrului Municipal Baia Mare, în perioada 25 – 29 octombrie

2 minute de citit
- Publicitate -

Săptămâna aceasta se deschide la Teatrul Municipal Baia Mare cu ”Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Programat miercuri, 25 octombrie, de la ora 19.00, la sala studio, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Joi, 26 octombrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Delfini”, regia Adina Lazăr, spectacol care investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică,
deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

Spectacolul durează 95 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei (categ. I)/20 lei (categ.II) – preț întreg sau 15 lei (categ. I)/10 lei (categ. II) – preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la ”Povestea Porcului”, după Ion Creangă, regia Radu Dinulescu.

Spectacolul durează 60 minute, va avea loc în sala Teatrului de Păpuși, prețul unui bilet fiind 10 lei.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului,conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut