Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 25 – 26 Noiembrie 2023

3 minute de citit
- Publicitate -

Primul spectacol propus de Teatrul Municipal Baia Mare pentru acest weekend este ”Amintiri din copilărie”, după Ion Creangă, regia Cornel Mititelu, programat sâmbătă, 25 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30. Cei mici sunt așteptați să urmărească poznele și aventurile năzdrăvanului Nică, iar cei mari să își amintească cu nostalgie și drag, de perioada copilăriei.
Din distribuție fac parte: Iulian Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat, Sonia Codorean, Vlad Crișan, Irina Oțoiu, Alin Valentin Albu, Mihai Ciceu.
Spectacolul va avea loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia Mihaela Sîrbu, ne invită într-o lume care ia naștere sub ochii noștri, actorii intrând în scenă fără nici o replică învățată, pregătind pe loc momente comice și situații inspirate din sugestiile spectatorilor.
Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.
Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg/15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Delfini”, regia Adina Lazăr, spectacol care investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.
În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.
Spectacolul are loc la sala mare și durează 95 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere – pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere – pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

 

…………………………………
Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului,
conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut