Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 25-26 februarie 2023

3 minute de citit
- Publicitate -

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul ”Elefănțelul curios” de Nina Cassian, regia Eugen Cîmpeanu. Din distribuție fac parte actorii: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu, Carmen  Bulancea, Alin Albu.

Spectacolul va aduce pe scenă un elefănțel foarte curios, care într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „Ce mănâncă crocodilul seara?” Pentru a afla răspunsul, acesta a plecat prin pădure să întrebe animalele.

Prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean- Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

“Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor. Spectacolul se joacă la sala studio, durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 26 februarie, de la ora 19.00, va avea loc pe scena sălii mari, comedia ”Grasu`Contrabasu`” de Ion Sapdaru, regia Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actorii Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei  mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

Spectacolul durează 1 oră și 40 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului:

7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși,

20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari)

la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:

Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00

Duminică 18.00 – 19.00

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut