Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22-25 februarie

4 minute de citit
- Publicitate -

Trei spectacole pline de umor și voie bună a programat Teatrul Municipal Baia Mare în această săptămână. Joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, publicul băimărean poate urmări spectacolul „Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Tamaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa „Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore.

Preț bilet:

Întreg: 25 lei

Redus: 15 lei

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 10.00 și 11.30, cei mici sunt așteptați la „Isprăvile lui Păcală”, dramatizare după Petre Dulfu, regia Cornel Mititelu.

O poveste veselă, animată şi muzicală interpretată de actorii teatrului, care e plină de pilde şi învăţături spuse cu haz de scriitorul Petre Dulfu!

În distribuție: Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Sonia Codorean, Carmen Bulancea.

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 19.00, la Sala mare este programat spectacolul „Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania ecosistemului Familiei Pop.

În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Spectacolul durează 90 de minute.

Preț bilet:

Categoria I:
Întreg – 25 lei
Redus – 15 lei

Categoria a II- a
Întreg – 20 lei
Redus – 10 lei

Duminică, 25 februarie, de la ora 19.00, la Sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Grasu` Contrabasu`”, comedie de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu.

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

În distribuție:  Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Rodica Pașca.

Spectacolul durează 100 de minute.

Preț bilet:

Categoria I:
Întreg – 25 lei
Redus – 15 lei

Categoria a II- a
Întreg – 20 lei
Redus – 10 lei

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut