Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 20 – 21 ianuarie 2024

4 minute de citit
- Publicitate -

Sâmbătă, 20 ianuarie, cu începere de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați la spectacolul ”Albă ca zăpada”, după Frații Grimm. Albă ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul deoarece o invidiază pentru frumusețea sa.

Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor șapte pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, iar când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.
În distribuție: Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.
Spectacolul are loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul ”Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.
”O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”
În distribuție : Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.
Spectacolul durează 100 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II.
Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Delfini”, regia Adina Lazăr, spectacol care investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.
În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.


…………………………………
Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului,
conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși),
conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut