Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 18 – 19 martie 2023

3 minute de citit
- Publicitate -

Sâmbătă, 18 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, cei mici au întâlnire cu Clovnii în vacanță, regia Ionel Tănasă și Iulian Bulancea, spectacol în care doi clovni colorați și simpatici vor împărtăși cu cei din public întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

În distribuție: actorii Iulian Bulancea și Carmen Bulancea

Spectacolul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de dans contemporan ”Placebo”, concept, coregrafie și light design Arcadie Rusu.

”Placebo este medicamentul minții noastre, care poate vindeca organismul de afecțiuni.

Este speranța, conștientă sau inconștientă, că ne vom însănătoși. Placebo este metafora căutării unui tip de vindecare alternativă. “Placebo” este pastila de care medicina clasică a uitat, preocupată să ne trateze simptomele și nu cauza. Medicina spitalelor noastre definește sănătatea prin absența bolii și ne administrează tratamente cu prefixul “anti”. Ne separă corpul în părți componente și ignoră partea spirituală și emoțională. (Arcadie Rusu)

Din distribuția spectacolului fac parte membrii Companiei de dans contemporan Ex-CENTRIC DANCE TEAM: Alex Macavei, Alina Coteț, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcaș, Roxana Florescu

Spectacolul durează 60 de minute, preț bilet : 20 lei întreg și 10 lei cu reducere, pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 19 martie, de la ora 19.00, Secția Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare are bucuria de a vă invita la premiera spectacolului DE-CONECTAT, regie muzicală Călin Ionce, scenografie Mihai Vălu.
DE-CONECTAT este un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică – de altfel foarte la modă, acum, în contemporaneitate.


Muzicienii TMBM împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula AKUSTIKA BAND, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume mondial – precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alături de Imagine Dragons, Hooverphonic etc.
Din distribuția spectacolului fac parte  Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Mădălina Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

Spectacolul are loc la sala studio, durează 80 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 lei.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut