Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 12 – 14 ianuarie 2024

5 minute de citit
- Publicitate -

În weekend-ul ce urmează, Teatrul Municipal Baia Mare ridică cortina pentru prima dată în noul an și invită publicul la patru spectacole de calitate, pline de energie, umor și bună dispoziție.

Astfel, vineri, 12 ianuarie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.
Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller- coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.
Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.
Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbătă, 13 ianuarie, de la orele 10.00 și 12.00, cei mici sunt așteptați la ”Povestea culorilor”, scenariul și regia Radu Dinulescu, cel mai recent spectacol al secției Păpuși.
Într-o atmosferă destinsă, spectacolul este o incursiune în lumea tainică a luminii, care se descompune sub ochii noștri asemeni unui evantai de raze colorate. Jocul este metoda interactivă a învățării creative. Puțină magie și un suflu misterios planează în cadrul scenei, unde copiii sunt invitați să experimenteze puterea combinatorie a culorilor.

Din distribuție fac parte actrițele Camelia Blidar Strat și Ruxandra Lăzărescu. Spectacolul va avea loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul ”Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.
”O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”
În distribuție : Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.
Spectacolul durează 100 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu
reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II.
Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 14 ianuarie, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia Mihaela Sîrbu, ne invită într-o lume care ia naștere sub ochii noștri, actorii intrând în scenă fărăbnici o replică învățată, pregătind pe loc momente comice și situații inspirate din sugestiile spectatorilor.
Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.
Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

…………………………………
Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului,
conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși),
conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut