Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 07 – 10 Decembrie 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Săptămâna aceasta se deschide la Teatrul Municipal Baia Mare cu ”Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.
Programat joi, 7 decembrie, de la ora 19.00, la sala studio, spectacolul este un adevărat roller- coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii
Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.
Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere
pentru elevi, studenți, pensionari.


Sâmbătă, 9 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, va avea loc la sala Teatrului de Păpuși, spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă, ”Poveste de Crăciun”. Actorii secției Păpuși vor oferi celor prezenți un spectacol antrenant, cu muzică și voie bună, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi. Și nu în ultimul rând, un invitat surpriză, bătrân și cu barbă albă își va face apariția, spre bucuria celor mici.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu și Alin Albu.
Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație ”ImproJoker” , regia Mihaela Sîrbu, ne invită într-o lume care ia naștere sub ochii noștri, sugestiile spectatorilor generând povești surprinzătoare.
Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.
Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Săptămâna se încheie cu ”Povești din bucătărie”, o creație colectivă, în regia lui Cristian Ban, programat duminică, 10 decembrie, de la ora 19.00, la sala mare (cu publicul pe scenă).
Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.
Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.
…………………………………
Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului,
conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut