Program de selecție – ”Hai la Biatlon”

1 minute de citit
- Publicitate -
Federația Română de Schi-Biatlon, în parteneriat cu IBU (@biathlonworld), a lansat la începutul acestei luni programul de selecție “Hai la Biatlon”, prin care sute de elevi din școlile generale vor lua primul contact cu schiul și cu biatlonul și vor fi încurajați să se înscrie pe viitor în programe de pregătire specializată.
Ca parte a acestui proiect, IBU a trimis deja seturi complete de arme electronice cu laser către 22 de federații sportive, care au depus proiecte în acest sens. Federația Română de Schi-Biatlon a primit 10 astfel de arme electronice cu laser.
Desfășurat sub egida programului “Happy on Biathlon”, lansat de International Biathlon Union, proiectul FRSB își propune o acoperire națională, în care să antreneze sute de copii, cu dorința de a-i smulge din fața ecranelor și a-i aduce la sport, în aer liber.
În perioada 23.11 – 22.12.2023 CSS Baia Sprie în parteneriat cu ISJ Maramureș și Federația Română de Schi-Biatlon, demarează proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”.
Vor fi organizate activități de selecție în unitățile școlare din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic, Tăuții de Sus, unde copiii claselor I – IV vor descoperi tainele biatlonului.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut