Prof. Dr. Cătălin Țone, expert antidrog și antidoping, implicat în acţiunile de prevenire a consumului de droguri în Sighetu Marmaţiei

2 minute de citit
- Publicitate -
Rotary Club Sighetu Marmației Voievodal și Rotary Club Sighet se implică activ în proiectul Districtului 2241 – Rotary & Republica Moldova vizând conștientizarea și prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor: „Drogurile – de la fascinație la dependență”.
Astfel, la începutul lunii februarie, la Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice Sighet au avut loc două dezbateri având ca scop conștientizarea tinerilor elevi și liceeni privind riscurile la care se expun prin consumul de stupefiante și/sau substanțe psihotrope – interzise, prin prezentarea unor studii de caz, întrebări deschise, discuții libere, împărtășirea experiențelor unor foști consumatori.
Prezentarea a fost susținută de către o autoritate competentă, Prof. Dr. Cătălin Țone, expert antidrog și antidoping, autor al volumului intitulat „Marijuana, zborul spre iad”. Volumul a fost distribuit și la cele două întâlniri.
„Prin prezența voastră, ați adus valoare acestui proiect de conștientizare asupra prevenirii consumului de droguri ce a avut loc la Sighet.

Sperăm că evenimentul v-a oferit informații relevante, conexiuni semnificative și inspirație pentru a susține o comunitate mai sănătoasă și mai unită.
Vă mulțumim încă o dată pentru angajamentul vostru și așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în viitoarele inițiative.
Mulțumim în mod special domnului Prof. Dr. Cătălin Țone expert antidrog și antidoping”, au transmis reprezentanţii Clubului Rotary Sighet.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut