Producătorul băimărean, Michael Dolha, asociat la realizarea filmului Miami Bici 2

2 minute de citit
- Publicitate -

Michael Dolha, originar din Baia Mare, Maramureș, a absolvit New York Film Academy unde a studiat regie de film, iar acum este un regizor de succes stabilit în Los Angeles. Acesta a lucrat la peste 50 de producții de film.

Codin Maticiuc, producătorul de filme, care în filmul Miami Bici este unul dintre personajele principale, a anunțat pe facebook despre implicarea lui Michael în realizarea filmului românesc, care se filmează pe tărâmul american, la fel ca și prima parte a filmului. În prezent se filmează în Los Angeles, urmând și Miami.

„A venit momentul să mulțumim celor care au decis să pună bani alături de noi în Miami Bici 2. În ordine cronologică, primul care a riscat: Michael Dolha. Știu, nu pare român după nume dar vă asigur că tot românii riscă, cum și cât pot, pe produs românesc. Originar din Baia Mare, Michael a studiat regie de film la Los Angeles și iată-l acum investind în primul lui lung metraj în noua sa calitate de producător asociat. Bravo, Michael. Revenim cu ceilalți.”, a spus acesta pe Facebook.

Prima parte a filmului românesc de comedie, Miami Bici, a fost lansat în pandemie și a avut un succes uriaș, aducând un record în cinematografia românească din ultimii 30 de ani. Încă din pandemie Codin Maticiuc a afirmat că își dorește să lanseze o continuare a comediei de succes.

 

Sursa foto: Codin Maticiuc, facebook

A.M.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut