Primele noutăți din tabăra divizionarei C, Minaur Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Cu 42 de zile înainte reluării campionatului, divizionara C de fotbal Clubul Sportiv Minaur Baia Mare va juca un prim meci amical.

Echipa lui Ciprian Danciu, clasată pe poziția a zecea în seria a zecea, va juca sâmbătă 27 ianuarie 2024 începând cu ora 12.00 pe stadionul din incinta Colegiului “Aurel Vlaicu” din Municipiul Baia Mare împotriva formației C.S.M. Olimpia Satu Mare (ocupantă a locului secund în aceeași serie).

Odată cu reunirea lotului (pe data de 17 ianuarie) clubul se întărește atât pe partea de conducere executivă, prin venirea fostului divizionar A, Florin Achim în funcția de team manager cât și la nivelul lotului de jucători.

Prima noutate din lotul echipei noastre este Balazs Csiszer, un jucător polivalent care poate evolua atât ca fundaș dreapta cât și ca mijlocaș dreapta. Născut pe 3 martie 1999, noua achiziție a băimărenilor a evoluat în perioada 2017-2018 la F.K. Csikszereda Miercurea Ciuc, plecând mai apoi spre campionatul Ungariei la Kaposvari Rakoczi F.C. (2018) și Budafoki Munkas Testedzo Egyesulet (2019).

Timp de trei sezoane (2019-2022) Balazs Csiszer a evoluat pentru divizionara A, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, revenind mai apoi la clubul unde s-a consacrat F.K. Csikszereda Miercurea Ciuc.

După o consultare cu staff-ul tehnic, noul team manager Florin Achim intenționează să aducă la echipă, în această iarnă, 3 sau 4 jucători care să producă plus valoare actualului lot de jucători.

Alin BOŢIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut