Primarul Alin Bîrda: Investim în școli, investim în viitorul nostru

2 minute de citit
- Publicitate -

Primarul orașului Baia Sprie, Alin Sebastian Bîrda, afirmă că Școala Gimnazială Baia Sprie a beneficiat de modernizări importante, totul culimând cu realizarea unui teren multisport, care este acum în stadiul final.

”Copiii noștri trebuie să reprezinte una dintre cele mai mari priorități pentru noi adulții și mai cu seamă pentru noi, cei din administrația locală. Odată cu obținerea finanțării de reabilitare termică pentru grădiniță și liceu, am considerat că trebuie ca și Școala Gimnazială Baia Sprie să beneficieze de reabilitări interioare și să aibă mult doritul teren de sport.

Am realizat investițiile etapizat. Anul trecut s-au reabilitat 5 săli de clasă și s-a refăcut fațada către curtea interioară. În acest an s-a reușit reabilitarea laboratorului de chimie-fizică, a două săli de clasă și a holului de la etajul doi cu refacere integrală, inclusiv instalație electrică.

Terenul multisport a fost construit de la zero și are dimensiunile de 42m x 22m. Este în stadiul final, mai este necesară suprafața de joc și trasarea. Ne bucurăm că am reușit să reabilităm spațiile școlare și, mai ales, în asentimentul copiilor, terenul de sport. Elevii vor putea să-și desfășoare orele de sport pe un teren conform, și nu în curtea școlii”, a declarat Alin Bîrda.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut