Premierea spectacolului Heaven de Mieko Kawakami la Teatrul Municipal Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Teatrul Municipal Baia Mare invită publicul duminică, 17 martie, de la ora 19.00 la PREMIERA spectacolului HEAVEN de MIEKO KAWAKAMI, regia și dramatizarea Adina Lazăr, traducerea Iolanda Prodan, scenografia Andreea Tecla, asistent scenografie Mihai Vălu. Romanul este transpus scenic în premieră națională de către Teatrul Municipal Baia Mare.

Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi, din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare.

Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați. Dar, în fond, care este natura unei prietenii născute din pură teroare?

Din distribuția spectacolului fac parte: Alex Macavei, Denisa Blag, Andrei Dinu, Raul Hotcaș, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Rodica Pașca, Larisa Miskolczi, Andrei Han, Mircea Gligor, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius.

_______________________________

MIEKO KAWAKAMI s-a născut în Osaka și și-a făcut debutul literar ca poetă în 2006. Este autoarea bestsellerului internațional Povești de vară (2008), care a fost declarat New York Times Notable Book of the year și a fost selectat de revista TIME printre cele mai bune 10 cărți ale anului 2020, și a romanului Heaven (2009). Locuiește în Tokyo.

SPECTACOLUL SE JOACĂ LA SALA MARE ȘI DUREAZĂ 100`, FĂRĂ PAUZĂ.

*Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani!

  • Preț bilet premieră: 30 lei

Următoarea reprezentație este programată duminică, 24 martie, ora 19.00, reprezentația fiind inclusă în campania națională inițiată de UNITER, Artiști pentru artiști, dedicată susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut