Poli Timișoara vs Minaur Baia Mare

3 minute de citit
- Publicitate -
Poli Timișoara primește, sâmbătă, în etapa a 12-a a Ligii 2, vizita celor de la Minaur Baia Mare, formație preluată recent de Mihai Iosif.
Octavian Benga a lăudat jocul maramureșenilor și munca fostului antrenor, Ciprian Danciu.
Altfel, alb-violeții tot caută întăriri, după în ce această săptămână s-au despărțit de încă unul dintre jucătorii aduși în vară de fostul antrenor principal Bogdan Andone.
Antrenorul Politehnicii Timișoara a punctat că vrea primul succes cu echipa preluată în urmă cu o lună, dar a lăudat formația maramureșeană.
”Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă pe care am urmărit-o și în trecut, pentru că a jucat barajul cu Corvinul. Este o echipă bună, care are un joc plăcut și frumos. Acest lucru este dat de fostul antrenor. Este meritul lui Danciu. E o echipă care, din punctul meu de vedere, putea să fie mult mai sus, dar a avut ghinion în multe meciuri. E o echipă imprevizibilă, care va încerca să ne pună în dificultate. Sperăm ca noi, prin organizarea jocului nostru și prin ce am pregătit, să luăm cele trei puncte și să urcăm mai sus în clasament. Sper ca jocul să crească după Slobozia, unde nu am primit gol. Sperăm să marcăm, pentru că noi suferim la a marca gol”, a spus Benga.
De când a preluat-o pe Poli, Benga are două eșecuri (1-4 cu Concordia Chiajna și 1-3 la Mioveni cu Steaua) și două egaluri (1-1 cu Gloria Buzău și 0-0 la Unirea Slobozia).
Mihai Iosif, imprevizibil?
Referitor la faptul dacă preluarea Minaurului de către Mihai Iosif ar fi un avantaj, Benga a spus că nu știe cum să privească lucrurile.
”Nu pot să-mi dau seama. Cred că și fostul antrenor a făcut o treabă bună. Danciu e un antrenor care mi-a plăcut. Probabil și Mihai Iosif vine cu un plus sau ceva lucruri noi. Pe undeva poate fi un dezavantaj, pentru că nu știu ce va pregăti noul antrenor”, a mai spus Benga.
Cu Iosif antrenor, Minaur a remizat pe teren propriu cu Campionii FC Argeș (scor 0-0), în Cupa României, și a câștigat cu 3-0 meciul cu CS Comunal Șelimbăr, în campionatul Ligii 2. Ambele jocuri au fost disputate la Baia Mare.
liga2.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut