PNL nu face alianță cu PSD pentru următoarele alegeri

1 minute de citit
- Publicitate -

În cadrul unei ședințe desfășurată vineri la Sinaia, conducerea PNL a decis să meargă pe cont propriu în alegerile din 2024. Liberalii nu vor încheia o alianță cu PSD pentru a avea liste comune. Decizia a fost luată în unanimitate de conducerea partidului.

Liderii PNL susțin că dacă ar funcționa o alianță de acest tip, nu s-ar întâmpla niciodată ca un partener să „fure” primarii celuilalt și să se laude cu această acțiune.

În Maramureș, de exemplu, este binecunoscut faptul că primarul Coman Vasile  zis ”Vărzaru” de la Vișeu de Sus a candidat si a câștigat fotoliul de primar sub sigla PNL, iar în ultima perioadă nu se sfiește să își arate apropierea fața de PSD. În consecință, conducerea PNL Vișeu a fost dizolvată.

E un exemplu de ”furt de primari”, dar reamintim și faptul că PNL A procedat identic, Coman trădând PSD exact în ziua începerii campaniei electorale precedente.

Pe surse, am mai aflat că PNL Maramureș dorește postul de sef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Maramureș, deținut acum de Cezar Călin Chilat.

Vedem ce se întâmplă și vă ținem la curent.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut