PLM – președinte. De partid

3 minute de citit
- Publicitate -

Codrin Ștefănescu, președintele Partidului Alianța pentru Patrie (APP), anunță că se retrage temporar din viața politică, din motive medicale. Acesta anunță că îl susține pe Liviu Marian Pop, fost ministrul al educației, fost senator, fost professor de matematică cu catedra blocată,  pentru conducerea APP.

Retragerea fostului secretar general al PSD este a doua lovitură pentru APP, după ce, în vara anunlui trecut, Liviu Dragnea a anunțat că se rupe total de proiectul politic.

„Dragi români,

Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.

Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregătit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să înțeleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.

Le mulțumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea si implicarea, pentru că au fost alături de mine in bătălia contra răului, le doresc mult succes si mult curaj in misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei si in timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!

Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie!

Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Pe fondul unei hipertensiuni arteriale netratate, în cazul lui Codrin Ștefănescu  au apărut complicații în urma unor pusee hipertensive, culminând cu producerea unui accident vascular cerebral ischemic tranzistor, cu evoluție favorabilă sub tratament.

Suntem curioși să vedem dacă nu cumva durerile de „Genunche”  îl vor determina la un moment dat și pe actualul interimar să se retragă din viața publică.

La nivel de Maramureș, oare traseistul politic Bechiș, actualul preș interimar de filială, se bucură sau îi tremură și lui Genunchele?

sursa foto: Fanatik.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut