Plimbări gratuite cu trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria și multe alte surprize de Ziua Copilului

2 minute de citit
- Publicitate -
Trenulețul din Parcul Municipal va fi gratuit toată luna iunie! Am pregătit multe alte surprize de Ziua Copilului – 1 iunie, pe Câmpul Tineretului și în Parcul Municipal „Regina Maria”. Regăsiți programul pe afișul evenimentului. Aș aprecia dacă ați distribui postarea mea, să afle cât mai mulți părinți și copii.
Ziua Copilului este o oportunitate minunată de a reflecta asupra importanței pe care copiii o au în dezvoltarea și prosperitatea orașului nostru. Ei sunt cea mai de preț comoară a comunității, iar noi, cei din administrația locală avem datoria să gândim activitatea noastră avându-i în prim plan.
Sufletele lor pline de inocență și curiozitate ne inspiră și ne motivează să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le oferi un mediu sigur și care să le stimuleze creativitatea, în care să crească și să dezvolte armonios.
Copiii sunt viitorul nostru, iar noi suntem datori să le oferim cele mai bune resurse și oportunități pentru a le dezvolta potențialul. Ne străduim să facem asta zi de zi în Baia Mare, iar acum, de ziua lor, am pregătit activități și acțiuni care să îi bucure.
Copiii sunt motivația noastră supremă în a depăși obstacolele și a ne strădui să construim un oraș mai bun, mai incluziv și mai prietenos pentru toți. Fiecare zâmbet și fiecare pas al lor reprezintă o rază de speranță și o promisiune a unui viitor mai bun.
De 1 iunie, vă invit să celebrăm nu doar Ziua Copilului, ci și promisiunea pe care o facem față de viitorul lor. În fiecare zi să ne amintim că ei, copiii, sunt darul nostru cel mai prețios.
Dragi copii, vă mulțumesc că ne inspirați și că faceți comunitatea noastră mai frumoasă.Vă doresc tuturor un 1 iunie plin de veselie, iubire și fericire!
Cu prețuire,
Cătălin Cherecheș
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut