Peste 75 de litri de sânge recoltați în cadrul campaniei de donare ”Avem același sânge”, organizată în Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

La invitația televiziunii de știri Digi24, Consiliul Județean Maramureș s-a alăturat campaniei ”Avem același sânge” care s-a desfășurat, ieri, la Sala Millennium I din Baia Mare.

Peste 160 de voluntari au donat sânge, iar astfel au fost recoltați peste 75 de litri de sânge necesar pentru transfuziile sanguine.

Alături de donatorii maramureșeni a fost și jurnalistul Digi24 Carla Tănasie care a transmis în direct momente din cadrul întregii acțiuni de donare. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a vorbit despre importanța promovării și organizării a campaniilor de donare sânge.

”Sângele este vital pentru mulți dintre semenii noștri a căror sănătate, viață depinde de o transfuzie sanguină. Sunt onorat și mândru în același timp că am avut ocazia de a ne alătura celui mai amplu proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Îi îndemn pe toți maramureșenii care pot să doneze, să o facă, iar astfel să devenim eroi pentru semenii noștri”, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Campania ”Avem același sânge” a fost organizată în județul Maramureș cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș, Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Instituției Prefectului – Județul Maramureș, Primăriei Municipiului Baia Mare.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut