Peste 700 de chitariști au cântat împreună la Muzeul Astra din Sibiu

1 minute de citit
- Publicitate -
Peste 700 de chitariști, din peste 30 de orașe, au participat la evenimentul Sibiu Guitar Meeting de la la Muzeul Astra.
Chitariștii s-au pregătit un an întreg pentru a cânta în același timp un playlist format din 18 piese folk-rock românești și internaționale, acompaniați de pe scenă de artiști şi formaţii precum Vama, Bucovina, Antract, Marcel Bostan și Marin Nicoară de la Alternosfera, Mircea Vintilă, Emeric Imre sau Ducu Bertzi
Evenimentul este cel mai mare dedicat chitariștilor din România.
Guitar Meeting este un proiect de tip festival dedicat pasionaților de muzică de chitară. Esența și conceptul proiectului este promovarea valorilor culturii folk-rock în rândul generației tinere, pornind de la muzica de chitară și chitara ca simbol al acestei culturi. A fost un concert colectiv cu sute de tineri chitariști acompaniați pe scenă, vocal, de personalități naționale folk-rock.
Următoarea întâlnire a Guitar Meeting a avut loc în perioada 6-8 octombrie 2023, parte a programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.

Guitar Meeting este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play, care face parte din programul Pune Mâna pe Chitară.

Imagini de la eveniment: https://www.facebook.com/punemanapechitara/videos/2544993555676329

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut