Patric Iluț la WST Street Skateboarding Rome 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Băimăreanul Patric Iluț ( 14 ani ) a primit un Wild Card care îi permite participarea la singurul concurs care poate califica la Olimpida de vară din Paris 2024, la disciplina skateboarding. Asta însemană că Patric este primul român care participă la acest nivel vreodată la un concurs de skateboarding !!!

Exclusivistul concurs WST Street Skateboarding Rome 2023 ( 18- 25 Iunie ) ,Campionat Mondial , este singura competiție capabilă să acorde calificări directe pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Paris 2024 . Aceasta este o oportunitate rară și valoroasă pentru sportivii dornici să reprezinte țara lor la cea mai prestigioasă competiție sportivă din lume.

Acest eveniment adună laolaltă elita mondială a skateboardingului, selectând cu strictețe doar cei mai buni 62 de sportivi, fără a face distincție de vârstă sau sex. Patric este primul sportiv român care a avut privilegiul de a primi o invitație la o astfel de competiție de amploare, plasând astfel România pe harta mondială a sporturilor olimpice.

Este important de subliniat că obținerea unui Wild Card reprezintă o distincție rară, acordată doar celor mai talentați sportivi de pe glob. Fără sprijinul oficial al unei federații specializate sau al statului român, Patric Ilut a strălucit în fața comitetului de selecție și a demonstrat un talent excepțional și o determinare fără limite, devenind astfel primul român din istorie calificat la cel mai înalt nivel în skateboarding-ul mondial. Aceasta este o dovadă clară a potențialului incredibil al tinerilor sportivi din România, chiar și în absența unei infrastructuri adecvate care să le ofere suport în calificările pentru astfel de evenimente.

Cu toate acestea, Clubul Sportiv unde este legitimat, și familia lui , se confruntă cu o provocare financiară majoră în ceea ce privește participarea lui Patric Ilut la WST Street Skateboarding Rome 2023. Pentru a asigura prezența lui la această competiție de renume, sunt necesare resurse financiare semnificative. Bugetul estimat pentru susținerea sportivului nostru cuprinde costuri esențiale precum transportul dus-întors cu avionul , cazarea pentru 9 nopți , cheltuieli pentru mese , taxa de participare și transferuri , totalizând astfel suma de 5.000 de euro.

Prin susținerea lui Patric Ilut în drumul său către WST Street Skateboarding Rome 2023, nu numai că veți sprijini un talent remarcabil, dar veți contribui și la dezvoltarea sportului skateboarding în România, amplificând șansele noastre de a obține o prezență de succes la Olimpiada de Vară de la Paris 2024. Implicarea dumneavoastră va fi un semn al angajamentului față de dezvoltarea sportului și promovarea excelenței în competițiile internaționale.

Oricine dorește să scrie o filă de istorie împreună cu sportivul Patric Iluț , o poate face foarte simplu printr-o depunere,cu specificația „suport Patric” într-unul din conturile ACS Extrem Rivulus și anume : RO93BTRLRONCRT0596392201 în Lei sau

RO43BTRLEURCRT0596392201 în Euro

conturi deschise la Banca Transilvania . ACS Extrem Rivulus este un ONG înscris în Registrul Entitatilor de Cult din România, asta însemnând că sumele depuse pot fi deduse din impozit !

Orice contribuție este binevenită !

Haideți să scriem istoria împreună !

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut