Patric Iluț, câștigator overall al World Rookie Tour din România

2 minute de citit
- Publicitate -

În intervalul 02-05 Martie, în stațiunea Izvoare din județul Maramureș, s-a desfășurat a 2-a etapă a circuitului mondial World Rookie Tour din România. Inițial, etapa trebuia să aibă loc în Sinaia, dar condițiile meteo nu au permis acest lucru. ACS Extrem Rivulus , reprezentant oficial și organizator de evenimente în cadrul  circuitului World Rookie Tour și unic reprezentant al World Snowboard Federation pentru România, a hotărât să nu anuleze această etapă, oferind astfel șansa sportivilor români să se poată califica în finala circuitului mondial de la Kaprun pentru snowboard, respectiv la Madonna di Campiglio pentru schi. În calendarul competițional doar Statele Unite ale Americii și România au figurat ca organizatori de doua etape ! Așa că, felicitari organizatorilor pentru această mare reușită!

Cu eforturi foarte mari, dar cu mult ajutor din partea partenerilor, Extrem Rivulus a reușit să organizeze acest  concurs eveniment ce reprezintă ultima etapă din circuitul World Rookie Tour, înainte de finala pentru acest sezon.

La concursul din 04 martie, la snowparkul de pe pârtia Cora s-au aliniat 26 de concurenți, iar pentru prima dată la o ediție de WRT, toate podiumurile au fost ocupate exclusiv de  sportivi români !!!!

Îi felicităm pe toți concurenții dar mai ales pe căștigători  :

 Fete 

locul 3 : Maya Rus

locul 2 : Anda Carpov

locul 1 : Jessy Zainea

Baieti grom ( sub 15 ani ) :

locul 3 : Ștefan Oșan

locul 2 : Victor Oșan

locul 1 : Patric Iluț ( câștigator overall al etapei, cu 92 de puncte )

Baieti rookie ( 15 – 19 ani ) :

locul 3 : Dragoș Costenar

locul 2 : Noro Alexa

locul 1 : Razvan Andrei Varga

Baieti schi :

locul 1 : Felix Fieldman

Toți acești câștigători sunt calificați pentru finalele acestui circuit ! Le ținem pumnii și le dorim mult succes în finală.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut