Patric Iluț, aka The Flying Boy -„trick of the day allover” în Austria

2 minute de citit
- Publicitate -

În intervalul 25 – 26 Martie, la Flachauwinl – Austria a avut loc concursul „Mystery Series” organizat de Burton. Circuitul mondial are 19 etape,  7 etape în Europa, una dintre ele fiind etapa din Flachauwinkl, Austria, etapă la care a participat și sportivul băimărean Patric Iluț, aka The Flying Boy.

Etapa din Austria a avut un numar de 200 de atleți  la start .Premiile mari au atras foarte mulți concurenți, dar numărul participanților a fost  limitat de către organizatori. La concurs, sportivii au fost împărțiți pe mai multe categorii de vârstă, Patric participând la categoria „youngsters” dedicată sportivilor sub 16 ani . La start au fost prezenți și riderii PRO ai brandului Burton, staruri ale snowboardingului mondial, dar și cei mai buni rideri din Europa și nu numai. Patric a câstigat competiția de Banked Slalom la categoria lui de vârstă cu timpul de 01.05.51 ,dar și „trick of the day allover”-  cel mai bun trick al zilei dintre toți participanții ( fără limită de vârstă), în concursul de „Best Trick”!

Rezultatul este unul mare de tot , concursul având un ranking mondial de 3 stele, lucru care este o realizare imensă nu doar pentru Patric, ci și pentru sportul românesc .

Patric mai are 2 concursuri internaționale în luna Aprilie, după care începe în forță sezonul de skateboarding.

Îl felicităm și îi ținem pumnii pentru următoarele competiții!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut