Ovidiu Burcă şi-a anunţat plecarea de la Dinamo

1 minute de citit
- Publicitate -

Conform digisport.ro, Ovidiu Burcă a hotărât să plece de la echipă.  Decizia a fost luată la două zile după eșecul din meciul cu FCSB, scor 0-1.

În zilele următoare Sorin Colceag, unul dintre secunzii lui Burcă și cel care a mai fost în trecut principal la gruparea din Ștefan cel Mare se va ocupa de echipă.

„Încă o dată o spun, sunt unii oameni obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo! Istoria acestui club este importantă, iar ei au crescut cu acel Dinamo care câștiga campionate, care avea jucători de valoare, cărora nu le era frică, jucători care aveau determinare, aveau ambiție și agresivitate pe teren! Ei sunt obișnuiți cu acel Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!

Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club! Suporterii, nu noi! Dinamo nu mai are în spate tot ce a avut odată – și nu vreau să intru în astfel de discuții -, dar Dinamo a renăscut din pasiunea oamenilor. Istoria lui Dinamo e scrisă acolo și e frumoasă, dar oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă eră! Trăim o altă epocă!”,a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – FCSB 0-1.

Sursa foto: doarDinamo.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut