Oraşul Baia Sprie a marcat Ziua Poliţiei Române

2 minute de citit
- Publicitate -
În 25.03.2024, Poliția Română Baia Sprie a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia Zilei Poliției Române care a marcat  împlinirea a 202 ani de la înființare.
Evenimentul a avut loc în parcul din centrul vechi al orașului Baia Sprie şi a reunit comunitatea cu scopul unei mai bune informări și colaborări dintre cetățeni și instituția Poliției Române. Cei prezenţi au descoperit mai multe despre munca și echipamentele folosite de polițiști și au interacționat cu aceștia într-un mod informal și prietenos.
Au fost organizate şi activități interactive pentru copii și adulți prin care au explicat munca și angajamentul Poliției Române față de siguranța și protecția cetățenilor.

Elevii Școlii Gimnaziale Baia-Sprie s-au alăturat angajaților poliției, oficialităților locale și celor prezenți la Ziua Porților Deschise. Reprezentațiile și activitățile interactive au stârnit curiozitatea si plăcerea celor prezenți, în special a elevilor.
„O zi în care ne-am întâlnit cu toții pentru a omagia si înțelege munca depusă de polițiști pentru o comunitate sigură și protejată. La mulți ani Poliției Române!
Cinste și respect pentru munca depusă în slujba securității comunității noastre”, a transmis Alin Sebastian Bîrda, primarul oraşului Baia Sprie.
De Ziua Poliției Române, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a desfăşurat mai multe activităţi, unele dedicate exclusiv poliţiştilor, iar altele alături de comunitate, atât în Baia Mare cât şi Sighetu Marmației.

MaramuresOnline.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut