Oportunități de finanțare în parcurile industriale Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -

Evenimentul dedicat Parcurilor industriale de specializare inteligentă, va avea loc în data de 26.03.2024 la Sala Millenium Business Center din Baia Mare. Acest eveniment reprezintă o ocazie unică de a explora oportunitățile  de dezvoltare antreprenorială regionala și de a susține economia județeană.

Având în vedere proiectele existente ale Județului Maramureș și PIMM de înființare a 7 (șapte) parcuri de specializare inteligentă în județul Maramureș și anume, Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Mireșu Mare, Târgu Lăpuș, Bogdan Vodă și Giulești și necesitatea, respectiv interesul promovării la nivel local a oportunității acestor șapte parcuri de specializare inteligentă către comunitățile și mediul economic de la nivelul Județului, adresăm invitația pentru antreprenorii locali de a participa gratuit la evenimentul ce va avea loc marti, la Baia Mare.

Principalele subiecte de discutii vor fi pasii de urmat pentru finantare, conditii de indeplinit pentru a depune proiectul, conditii de indeplinit dupa depunere proiect, activitati eligibile.

Vă puteți confirma participarea până în data de 25.03.2024  ora 12:00 prin e-mail la adresa office@patronatmm.ro sau prin telefon la numărul 0751920625.

Eveniment organizat de catre Consiliul Judetean Maramureș în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Parcuri Industriale Maramureș SA, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și ADR Nord-Vest.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut