Oportunitate de a învăța și de a interacționa cu profesioniști de top pentru studenţii maramureşeni

2 minute de citit
- Publicitate -

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează în 28 noiembrie 2023, de la ora 16:00, conferinţa „TINErii de astăzi, liderii de mâine”, o inițiativă inovatoare care își propune să inspire și să dezvolte abilitățile de leadership, public speaking și antreprenoriat printre tinerii din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

Evenimentul va avea loc în amfiteatrul A59 a Facultății de Litere și Științe, oferind astfel o platformă prielnică pentru schimbul de idei și experiențe.

Conferința „TINErii de astăzi, liderii de mâine” va acoperi trei subiecte de interes major: leadership, public speaking și antreprenoriat. Pentru a împărtăși cunoștințe și inspirație, organizatorii au invitat trei speakeri renumiți:

Oana Țînțar – Președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – va împărtăși cu participanții perspective și sfaturi valoroase despre leadershipul în rândul tinerilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a deveni lideri eficienți și influenți în comunitate.

Bianca Borota – Vicepreședinte DEIS – va aborda subiectul public speaking și va oferi insights despre arta vorbirii în public, tehnici de comunicare eficientă și modalități de a-ți pune în valoare ideile și viziunile într-un mod captivant.

Lorin Druță – Fondator QwertyKey – un antreprenor de succes, va împărtăși experiența sa în domeniul antreprenoriatului, oferind sfaturi practice și strategii pentru a naviga cu succes în lumea afacerilor.

Evenimentul este deschis tuturor studenților și celor interesați, reprezentând o oportunitate unică de a învăța și de a interacționa cu profesioniști de top în domeniile abordate.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Local Baia Mare.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut